Ik ben Tin Schrauwen (°1975) en studeerde in 1999 af aan de KULeuven als klinisch psycholoog. Als therapeut ben ik oplossingsgericht geschoold aan het Korzybski Instituut (4-jarige therapieopleiding). De laatste jaren heb ik mijn expertise vergroot op het vlak van stressgerelateerde klachten door literatuur en opleidingen rond hyperventilatie (Chris Lenaerts), burn-out (The Human Link) en hartcoherentie (Louis Van Nieuland).

Volwassenen kunnen bij mij terecht voor individuele psychotherapie rond o.a. stressgerelateerde moeilijkheden, burn-out, aanpassingsmoeilijkheden, faalangst, depressie, zingeving, identiteit en zelfbeeld, sociale vaardigheden . Ik werk oplossingsgericht waarbij ik sterk geloof in het zelfhelend vermogen van cliënten en het stap voor stap toekomst- en doelgericht werken.

Ik ben een erkend klinisch psycholoog aangesloten bij de psychologencommissie (erkenningsnummer 752105157 en visumnummer 284112) en lid van verschillende beroepsverenigingen: Belgische Federatie voor Psychologen (BFP), Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP), Vlaamse Vereniging van Deskundigen in het Oplossingsgericht werken (VVDO) en de Regionale Psychologenkring Antwerpen Noord (PAN).

Een gesprek kost €60. Afhankelijk van uw ziekenfonds is er een kleine terugbetaling mogelijk.